let the sun go down on me

nyvaken och trött som fan.. igår kunde ja inte följa med på träningarna för hade engalska att göra:( så åkte till stan och hämtade min skivan och gav den till älsklingen som va lika negativ till allt som vanligt;) sen åkte ja upp till stallet och la upp hö och red Ten ist:) hon var skit pigg och kunde inte så stilla. hahha hon är söt ibland;) hon hem vid 8 halv 9 och började plugga fy fan... hatar de just nu.. hatar allt med skolan just nu.. men men får väl ta tag i de nu:) efter de gick ja en runda med min söta hund:)
ajax

var med!!!!

var också med:D http://lindablom.se/

var med!!!!

var också med:D http://lindablom.se/

everyday i´m shuffiling!

igår så var det en lång dag;) när jag kom hem från skolan så satt jag på datan ett tag sen så tog jag på min trädgårsvantar och rensade rabbatterna;) haha gjorde de en timme men han bara en halv... fy fan så dom ser ut:O sen så stack ja till stallet:) red en runda på gräsbanan... fy fan vad bra hon va!!! sen så la ja upp hö till emelie. var rätt så trött när jag kom hem sen;) hahaha

Let's do it all night until we can do it no more!

då har jag startat en ny blogg nu:) just nu sitter jag på rast och pluggar. Har blivit en liten pluggis nu;) haha ska rida idag på gräsbanan tror ja. Lite travjobb och sånt:) Sen när ja kommer hem från stallet ska jag plugga, plugga och plugga usch!! Ska  lämna in ett researbete om Egypten och Florida på fredag.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0