better off alone!

idag så red jag Ten på gräsbanan och när jag hade ridit i en halvtimme så öppnade himmlen sig och det bara vräkte ner! det var bara att rida upp till stallet och vänta på bättre tider:P när det hade slutat regna så kommer emelie och frågar om jag ville rida med henne när hon skulle rida Carl Philip och man tackar ju inte nej till lite sällskap;) så red lite öppna och skänkelvikningar med henne i ridhuset och när vi var klara och tog på alla regn saker så började Ten halta..:( men det kan vara överbenet som spökar och får hoppas på de.... hoppas hon blir bra till imorgon för då är det ju träning!
longerade hlawne med idag. hon var jätte duktig:D hon bråkade bara en gång men nöjer mig med de:P och hon har inte tagit bort flugpannbandet idag:P hon börjar bli en duktig flicka;)
imorgon så ska jag till stan vid halv 11 och köpa ett flugpannband till Ida, nagelack och nagellacksbortagning;)
lite blider på hjärtat idag:D( hon börjar bli smal nu:D)

eave it all Behind!

handlade lite igår:P
mitt läderolja tog slut så köpte en ny sort som jag inte har testat innan. 4 care! ett mirakelmedel säger jag bara:O det är super bra!!
sen köpte jag mer kattmat till Liza:D

veckans outfit!


sadel:svart okänt märke.
schabrak: blått horse back.
extraunderlägg:vit teddy pad
sadelgjord: svart okänd.
träns:svart börjes med vita sömmar
benskydd:svart pro.

dom är inte som du!

Har ju inte bloggat på ett tag nu men nu fan ska den igång;)

I lördags så va i i stan med lilla Malm.  först så möttes vi i stan och åkte hem till han i Åhus. Då duschade han och sånt så fick ja sitta och prata med hans mamma:) Lite pinsamt va de men men;) sen så stack vi till färlöv till hans kompis och kollade på fotbills VM. Bra jobbat tjejer!!!! vi va i stan vid halv 10 sen va ju tvungen att sticka hem vid kvart i 11:(

Vaknade rätt tidigt på söndagen och stack självklart till stallet.  tvättade Hlawnes svans och red Nikita:) tog på Hlawne regntäcket och satte på henne flugpannband för hennes ögon har börjat rinna. haha hon såg ut som en blåmes;)

Igår var det träning med ten och gick skit. Hade inte martingal så det  gick inte bra alls:/ Gick  en runda med Hlawne i skogen och hon var som en unge. Hon trampade på min hälar hela tiden och drog av mig skorna;)

Idag så tömkörde jag Hlawne och hon gick som en klocka!!! helt underbart:D Red med Ida idag med Ten. Joggade henne på gräsbanan för hon hade rätt mycke träningsvärk;)
veckans outfit kommer ikväll eller imorgon:D

nu ska  jag och Ida hitta på nått innan hennes buss kommer:D

RSS 2.0