hlawne!!!

nu i helgen så har vi ridit hlawne för första gången! är så glad:) hon var super duktig och bara gick som om hon alltid har gjort de... kan inte beskriva känslan... jaja nu ska hon igång sen så ses vi på tävlingsbanorna:D
idag har jag ändrat om i mitt rum med:D kommer en blid på det imorgon men det blev mycke bättre än vad det var innan:)
jag har också beställt en ny stallmössa och magic brush. det ska vara dom bästa borstarna man kan ha har jah hört:Phar inte så mycke att skriva om idag men nu när hlawne är igång så ska jag börja blogga på allvar:)
här är en blid när jag sitter på henne:)

lips of an angel!

sitter just nu i skolan har hållt på med uppsatstn hela förmiddagen... känner mig sjukt nöjd över den redan. tror jag kommer få minst vg på den:D trodde aldrig den skulle bli bra. nu har vi matte med lilla Dale men fattar inte så mycke vad han pratar om;) ska till upp till mitt hjärta sen... hon har blivit så satans underbar just nu... bara älskar henne!!!!! sen så ska jag vara barnvakt för mina söta bröder:D mamma och danskarna ska sova i immlen inatt och jörgen ska på jakt möte.... men får ju pengar för de så blir rätt bra ändå;)
nej nu ska ja börja lyssna på Dale ingen;)
får bli en liten blid på Ariel för att jag sakar henne så... och för att ja är så liten:D

broby marknad!!

nu har man varit i stallet och jobbat lite. mockat och sen ska jag lägga upp hö. hlawne var lite sur idag när jag skulle longera henne med skötte sig sen:) nu ska jag duscha sen bar det av till broby marknad och får se vilka man träffar där. imorgon så ska jag jobba och hasr min underbara ellens om sällskap sen ska vi åka till tydinge och kolla på en häst:) ska hjälpa en att rida den( kommer inte ihåg vad den hette;)) 

RSS 2.0